2022-03-22 13:04Pressmeddelande

Vi öppnar Smyckekvaliten

Nu kan vi visa upp de första utropen från vårens kvalitetsauktion för smycken och silverföremål.

Smyckekvaliten klubbas lördag 4 juni i Stockholm. Till denna auktion söker vi vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av hög kvalitet. 

Önskar du lämna in till auktionen?
Kaplans Smyckesvärdering är öppen alla vardagar kl 10-18. Kom förbi Biblioteksgatan 5 i Stockholm om du vill träffa våra experter. Ta med dina smycken och även tillbehör såsom askar och certifikat. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se

Sista dagen för inlämning till auktionen är 29 april. 

Se inlämnade smycken
Se vad vi sökerOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder