2020-10-27 15:45Pressmeddelande

Unik Breitling auktioneras ut för välgörande ändamål

På kommande auktion Klockkvaliten har Breitling valt att auktionera ut en enastående klocka som endast finns i ett begränsat antal. Samtliga intäkter från försäljningen kommer att skänkas till Operakällaren Foundation och pengarna kommer att gå till att ge fler människor i Östafrika tillgång till rent vatten.

–  Vi känner oss extra hedrade att Breitling har valt att auktionera ut denna klocka på Klockkvaliten på Kaplans. Det känns väldigt bra för oss som auktionshus att kunna bidra och hjälpa till med ett sådant angenämt uppdrag, säger Georgios Batselas chef för Kaplans Klockvärdering.

Auktionen avser auktionsnummer 119 som är en nytillverkad Breitling AVI Ref. 765 1953 re-edition. Den nya modellen är limiterad och utvald inom Breitlings årliga strategi att relansera 1–2 modeller från tidigare kollektioner. Syftet med nytillverkningen är också för att hylla den tidigare originalmodellen från år 1953 som kommit att kallas för ”Co-Pilot”.

Intäkterna kommer gå oavkortat till vattenorganisationen WaterAid som Operakällaren Foundation arbetar tillsammans med. 

Se auktionsnummer 119
Se alla objekt

För mer information, intervjuförfrågningar eller bilder, tveka inte att höra av dig.Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder