2020-02-17 13:50Pressmeddelande

Specialauktion klockor - Rolex Datejust 75 år!

Lördagen den 21 mars håller Kaplans säsongens första specialauktion.
- Auktionen är en hyllning till Rolex Datejust som fyller 75 i år, berättar Georgios Batselas, chef för Kaplans Klockvärdering.

Ända sedan Datejust introducerades 1945 har modellen uppskattats för sin stilsäkra känsla, funktion och precision. Den har varierats oändligt genom åren när det gäller urtavlor, material och länkar men har aldrig tappat sin eleganta design.

- Datejust är en spännande modell som fångar ny publik hela tiden eftersom Rolex kontinuerligt uppdaterar utgåvorna, utan att någonsin tumma på kvaliteten. Den hör absolut till en av klockmärkets mest välkända och eftersökta modeller. Man kan säga att Rolex verkligen har stuckit ut på de senaste klockauktionerna och märket sätter ständigt sätter nya rekord. Det är superkul att erbjuda publiken den här specialauktionen, säger Georgios Batselas.

Har du en Rolex Datejust du vill sälja?
Till auktionen den 21 mars söker vi nu både herrur och damur av modellen Datejust. Nyare klockor är lika intressanta som vintage.

Tveka inte att kontakta oss om du har en Datejust som du funderar på att sälja. Besök oss på Biblioteksgatan 5 och se vad den skulle ge dig på auktion.

Inlämning pågår till den 6 mars. 

Läs mer Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder