2022-02-28 11:12Pressmeddelande

Se de första klockorna på Klockkvaliten

Nu kan vi visa upp de första 48 utropen från Klockkvaliten den 21 maj. Auktionen består av sällsynta vintageklockor, populära sportmodeller och marknadens mest eftertraktade moderna klockor.

Önskar du lämna in till auktionen?
Auktionen rymmer redan nu några verkliga guldkorn, men vi söker fler!  Äger man en klocka som man anar eller vet är speciell, är Klockkvaliten helt rätt tillfälle att sälja den på.

Kaplans klockvärdering är öppen alla vardagar kl 10-18. Kom förbi Biblioteksgatan 5 i Stockholm om du vill träffa våra klockexperter. Ta med din klocka och tillbehör såsom box och certifikat.

Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se
Sista dagen för inlämning till auktionen är 8 april. 

Se inlämnade klockor

Se vad vi sökerOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder