2019-12-10 09:22Pressmeddelande

Hitta de mest önskade julklapparna på Kaplans

- Det känns jättebra att kunna erbjuda alla julshoppare ett sätt att konsumera medvetet och hållbart. Idén att lägga en second hand julklapp under granen är fin på så många sätt och känns mer aktuell än någonsin. Eftersom du tar tillvara på en vara som redan finns gör du miljön en tjänst och en vintage eller antik julklapp blir alltid mer personlig och unik, säger Marlene Söder marknadschef på Kaplans.

Låt årets klappar bli second hand!  
Årets sista auktioner är fyllda med prisvärda julklappar. Allt från klassiska pärlsmycken och gnistrande juveler till märkesväskor och festliga skor från Chanel, Gucci och Dior. Eller vad sägs om en färgstark sidensjal från Hermès?

– Det bästa med att köpa på auktion är att man kan unna sig själv eller någon annan lite lyx. Hög kvalitet till riktigt bra pris helt enkelt, så det går att göra riktigt fina fynd, fortsätter Marlene.

Hitta julklappen på auktion:
Fashionabla – Torsdag 12 december
Julklapps – Lördag 14 december
Lilla Smycken – Torsdag 19 december
Moderna – Lördag 21 decemberOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder