2023-03-30 10:41Pressmeddelande

Det är dags för Smyckekvaliten – se de första utropen redan nu

Nu kan vi visa upp de första utropen från vårens kvalitetsauktion för smycken och silverföremål.

Vi har valt ut säsongens mest bländande juveler och satt samman en ljuvlig mix av antikt och modernt. Oavsett om du tilltalas av magnifika enstensringar, antika smycken med gnistrande diamanter eller mer avskalad modern design, är Smyckekvaliten auktionen du inte vill missa.

– Vi har redan fått in några riktiga guldkorn. Exempelvis en unik Cartier ring i bergkristall och platina med diamanter som tidigare inte varit ute till försäljning. Men vi söker fler objekt, sista inlämning till auktionen är 28 april, säger Stefan Gustavsson chef för Kaplans Smyckevärdering.

Smyckekvaliten klubbas lördag 3 juni i Stockholm.

Till denna auktion söker vi vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av hög kvalitet. Något som alltid är eftertraktat bland våra köpare är smycken från kända internationella juvelhus såsom Van Cleef & Arpels, Cartier, Bvlgari, och Tiffany & Co. 

Önskar du lämna in till auktionen?
Kaplans Smyckevärdering är öppen alla vardagar kl 10-18. Kom förbi Biblioteksgatan 5 i Stockholm om du vill träffa våra experter. Du behöver inte boka tid. Ta med dina smycken och även tillbehör såsom askar och certifikat. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se

Välkommen!

Se inlämnade föremål
Se vad vi sökerOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder