2020-05-26 06:50Pressmeddelande

Buccellati smycken med proveniens säljs på Kaplans

Nu har du en sällsynt chans att förvärva en smyckessamling från Buccellati som tillhört den svenska toppmodellen Ulla Carenby. Lördagen den 30 maj klubbas Smyckekvaliten på Kaplans och auktionen erbjuder flertalet objekt som ägts av den svenska fotomodellen. Ulla Carenby var internationellt känd under 70-talet.

- Inom auktionsvärlden är det alltid extra eftertraktat att få tag på objekt med tillhörande historia s.k proveniens. Proveniens både stärker värdet och tillför en extra dimension av unicitet till objektet, säger Stefan Gustavsson chef för Smyckesvärderingen.

Nu kan följande smycken bli dina med den unika proveniensen ”Ulla Carenby”.
Alla tillverkade av det välrenommerade italienska juvelhuset Buccellati, kända för sina dekorativt handgjorda smycken.

Auktionsnummer 24
Ormring i 18K guld, stl 17mm med tillhörande smyckespåse.

Auktionsnummer 31
Diamantprydd ring i 18K guld/vitguld med en gammalslipad diamant ca 0,40 ct, ca Fancy Deep Yellow. stl 16,25 mm och kommer med tillhörande ask.

Auktionsnummer 47
Örhängen i 18K guld med tillhörande smyckespåse.

Auktionsnummer 55
Diamantprydda örhängen i 18K guld.

Se auktion

Om auktionen
Smyckekvaliten på Kaplans är känt för sitt unika utbud och lockar köpare både i Sverige och internationellt. Smyckekvaliten erbjuder kvalitetssmycken utöver det vanliga, här samlas unika smycken från eftertraktade formgivare, magnifika enstensringar, gnistrande diamanter, praktfulla ädelstenar och antika smycken. Smyckekvaliten klubbas varje vår och höst på Kaplans.

Smyckekvaliten klubbas lördagen den 30 maj kl 13:00 på Biblioteksgatan 5, Stockholm.
För mer information, intervjuförfrågningar, eller bilder, tveka inte att höra av dig! Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder