2018-10-02 13:20Nyheter

Vi söker smycken till Smyckekvaliten

null

Har du smycken eller silverföremål som du vill sälja?
Inlämning till auktionen pågår för fullt. Tveka inte att kontakta Kaplans om du har ett föremål som du funderar på att sälja. Vår Smyckevärdering tar emot för värdering och inlämning alla vardagar kl 10-18. 

Smyckekvaliten följs av handlare och köpare världen över som letar efter spännande föremål på auktion. Varje säsong väljer vi ut säsongens höjdpunkter för att skapa en unik blandning av antika skönheter och moderna rariteter från kända formgivare. I höst går auktionen av stapeln lördag 24 november.

Sista inlämning till auktionen 26 oktober. 

Se redan inkomna objekt

Vad är det som säljer?
På de senaste auktionerna har framförallt den skandinaviska designen tillsammans med de stora internationella juvelmärkena bidragit till de högsta försäljningssiffrorna.

Namn som Torun Bülow-Hübe, Sigurd Persson, Wiwen Nilsson, Bvlgari, Chopard, Cartier, Tiffany & Co och Van Cleef & Arpels lockar köpare både i Sverige och internationellt.

Något annat som är hett eftertraktat på Smyckekvaliten är färgstenar. Smycken med safirer har på de senaste auktionerna klubbats för priser långt över utrop.

Se exempel på smycken som varit eftersökta på tidigare auktioner, kaplans.se

Kom och träffa våra experter
Besök oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.  Ta med dina smycken och även tillbehör såsom askar och certifikat. Välkommen!Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder