2023-09-13 07:50Nyheter

Välkommen på visning av damklockor

Lördag 16 september klubbas auktionen Damspecial hos Kaplans.

Auktionen samlar damklockor i olika stilar från kända klocktillverkare. Hitta klassiska modeller från märken som Cartier, Rolex och Omega tillsammans med eleganta vintageklockor och nätta smyckesur. Alla handplockade av våra experter.

Visningen öppnar torsdag 14 september och pågår fram till auktionsstart lördag 16 september. Under visningen finns våra experter på plats för att svara på alla dina frågor.

Visningens öppettider: torsdag-fredag kl. 10-18, lördag kl. 11-13.

Varmt välkommen!

Se auktionOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder