2019-11-05 08:42Nyheter

Sveriges kanske snyggaste stjärnsprinter O´Dain Rose frontar Klockkvaliten på Kaplans!

I Samarbete med Sport Profiles of Sweden (spofs.se) parade vi ihop friidrottsesset, modellen och klockfantasten, O´Dain Rose, med några av essen från auktionen. Samarbetet resulterade i några riktigt härliga bilder och en märkbart nöjd O’Dain:
- Sådana här jobb vill man nästan betala för att få göra. Sport och klockor går liksom hand i hand och är ett av mina stora intressen vid sidan av sportkarriären. Så lite av en dröm är det att få testa alla de här grymma klockorna.

Marlene Söder, marknadschef på Kaplans, gillar att utveckla varje upplaga av Klockkvaliten och menar att det är roligt att lyfta klockorna i annan kontext.
- Det här ger köparen en chans att se hur klockorna ser ut på och i klockvärlden är ”wristshots” ett superhett format.

Bilderna kan ses från onsdag på Sempre Espresso Bar, Jakobsbergsgatan 5 fram till auktionsdagen 16 november.

Alla klockor visas på Kaplans, Biblioteksgatan 5 från torsdag 14 november.

Se fler bilder från samarbetet på Instagram @kaplanswatches @odainroseOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder

Relaterad media