2023-09-18 10:01Nyheter

Inlämning pågår till Klockkvaliten

Klockkvaliten 4 november.

Lördagen den 4 november klubbas höstens upplaga av Klockkvaliten.

Till auktionen söker vi kvalitetsklockor från märken som Patek Philippe, Audemars Piguet, Vacheron Constantin och Rolex. Särskilt intressant är vintageur med flera komplikationer såsom kronografer och kalendervisning samt exklusiva kostymklockor i klassisk stil.

Vill du sälja på auktionen? Vår värdering är öppen för inlämning alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning är fredag 29 september.

Se inlämnade klockor
Se vad vi sökerOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder