2018-11-15 15:58Nyheter

Ett måste för alla klockälskare!

null

Visningen har nu öppnat inför höstens upplaga av Klockkvaliten på Kaplans. Auktionen går av stapeln nu på lördag 17/11 kl. 13.00 på Biblioteksgatan 5, Stockholm.

Auktionen är det självklara valet för dig som letar efter en unik klocka. Här samsas vintageur med samlarklockor, ovanliga modeller med objekt med en intressant proveniens ­- helt enkelt den ultimata kombinationen för alla klockälskare.

Georgios Batselas, chef för Klockvärderingen har listat tre objekt som sticker ut extra från auktionen som du inte får missa:

1. Ett samlarobjekt från Omega – utrop 85 000 kr
Auktionsnummer 1, ett herrur från Omega tillverkad 1941. En ovanlig kronograf med både Tachy-, Pulsations- och Telemetre-skala.

2. Näst intill orörd guldklocka från Patek Philippe utrop 350 000 kr
Auktionsnummer 26, en mycket eftertraktad Patek Philippe Nautilus i 18K rosa guld tillverkad 2017. Kommer med certifikat och box och ytterkartong.

3. Ett sällsynt damur från Patek Philippe – utrop 55 000 kr
Auktionsnummer 80, ett mycket spektakulärt smyckesur 18K guld från Patek Philippe med diamanter, turkoser och lapis lazuli. Vi kallar klockan ”Special Piece” då det är okänt hur många det finns av denna modell. Detta är en klocka som måste upplevas!

Visningen har öppet torsdag, fredag 10:00-18:00 och lördag 11:00-13:00.

Kom och upplev föremålen på plats, prova klockorna som intresserar dig och ställ frågor om allt som du undrar över. Varmt välkommen!

Se auktion

För mer information, intervjuförfrågningar eller bilder, tveka inte att höra av dig!Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder