2024-10-11 08:44Pressmeddelande

Zlatans signerade fotbollsskor till salu: En dröm för fotbollsfans

Zlatans signerade fotbollsskor

Nu har du chansen att förvärva ett par fotbollsskor som tidigare tillhört Zlatan Ibrahimović. Lördagen den 19 oktober auktioneras skorna nämligen ut på Kaplans auktion Modekvaliten.  

- Zlatans skor är något helt unikt, när vi tittar till tidigare försäljningar, kommer det bli spännande att följa det här utropet. Utropspriset är 7 000 kronor, men jag har svårt att se att priset stannar där, berättar Isabelle Käck Wedelin, tf. modechef på Kaplans. 

Fotbollsskorna från Nike användes när Zlatan spelade i Manchester United 2016 och är signerade av Zlatan. Broderat på skorna finns hans tröjnummer 9 samt sönernas namn. På vänster sko Maximilian 22 Sept 2006 och på höger sko Vincent 6 March 2008.  

I samma utrop, auktionsnummer 147 medföljer även specialutgåvan av boken ”Jag är Zlatan”. Boken är signerad av David Lagercrantz och är 0010/1000 exemplar. 
 
För fotbollsfantasten finns även fler utrop att upptäcka på auktionen. Louis Vuittons hyllning till FIFA World Cup 2018, auktionsnummer 146, fotboll i beige kalvskinn. Auktionsnummer 144 och 145, två specialutformade Keepall Bandouliere 50 med distinkt fotbollsmönster.  
 
- Dessa Louis Vuitton väskor är samlarobjekt, inspirerade av fotbollens hexagonala mönster och tillverkade med Louis Vuittons ikoniska precision och hantverksskicklighet, avslutar Isabelle Käck Wedelin. 
 
Välkommen att upptäcka höstens exklusiva samling - där mode och sportmemorabilia möts!  

Auktionen äger rum hos Kaplans den 19 oktober kl 13.
Visning pågår från torsdag samma vecka fram till auktionsstart. 
 



Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi möjligheten att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Fuksa
Marketing Manager
Marlene Fuksa