2013-04-16 17:55Pressmeddelande

Vårens Exklusiva hos Kaplans

null

På denna auktion presenterar vi bland annat ett par underbara örhängen i 18K guld med 22 stycken ovala, droppslipade och rundfasetterade peridoter samt mindre rubiner. De här örhängena har auktionsnummer 120 och utropspriset är satt till 28 000 kronor. För den som kanske är mera intresserad av större diamanter erbjuds också en ring från Tiffany & Co med en kuddslipad diamant på ca 1,03 ct omgiven av mindre briljanter på totalt 0,33 ctv.

- Det finns fortfarande ett stort intresse kring föremål med etablerade varumärken så som Tiffany & Co och Georg Jensen för att nämna några exempel. Det gör att prisbilden fortsatt är stark på dessa. Samtidigt finns det också ett stort intresse från våra kunder att köpa vad man anser vara unika smycken. De kan vara antika eller av modernare snitt. Man söker något som kan förstärka ens individuella stil, säger Stefan Gustavsson Chef för Kaplans smyckesvärdering.

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 138 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder