2010-12-01 13:14Pressmeddelande

Utrop för över 4,8 miljoner på Kaplans klockauktion!

null

Kaplans klockauktion som klubbas den 4 december har ett totalt utrop på över 4,8  miljoner kronor. Intresset för klockauktionerna är alltid stort och efter Klockkvaliténs stora framgång i november har många nya och gamla köpare fått upp ögonen för den stora genomströmningen av intressanta objekt.

- Klockkvalitén, 20 november, var en stor succé med ett aldrig tidigare uppnått toppresultat med 83% av auktionsutropen sålda för en totalsumma som landade på 2 176 050 kronor och det med endast 135 utropade objekt, säger Tony Frank, chef för Kaplans Klockvärdering.

Helgens klockauktion har 423 utrop och bland dem finns många eftertraktade objekt. Förhoppningsvis tar många chansen att köpa sin julklapp till far eller varför inte till mor också. För den som inte vill spendera lika mycket pengar finns ju även auktionen "Lilla Klockor" som klubbas på nätet torsdag 2 december.

Klockauktionen klubbas lördagen 4 december med start klockan 13.00. För mer information se relaterat evenemang.

Vid frågor vänligan kontakta Maria Hammarsten, maria.hammarsten@kaplans.se, el tel. 08-550 515 14.

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Guldsmedsaffären Kaplans Safir. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Safir är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 100 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder