2015-04-22 14:00Pressmeddelande

Smyckekvaliten hos Kaplans

null

Smyckekvaliten med 161 fantastiska utrop.

- Man ser att våra kunder fortsätter att efterfråga stora diamanter, ett bra köp för den som önskar designa sitt eget smycke, säger Stefan Gustavsson chef för Kaplans smyckevärdering. Även antika smycken och designsmycken av kända tillverkare är det stor efterfrågan på. .

Även denna gång så innehåller Smyckekvaliten stora diamanter, både lösa och infattade, med hög kvalitet. En exklusiv ring som har en briljantslipad diamant om hela 5,49 ct finns med som utrop nr 100. En ring är värd att notera.

Ett trevligt smycke som vi är glada över att få ropa ut är nr 160 - ett armband i 18K vitguld och pärlemor från välkända Van Cleef & Arpels. Ett mycket vackert smycke att bära.

Smycken av välbekanta Wiwen Nilsson går också under klubban. En av Sveriges mest folkkära och efterfrågade formgivare! Bland föremål formgivna av Wiwen Nilsson ser vi ett collier i 18K guld från 1974 - har nr. 23 på auktionen. Ett annat fint collier i sterlingsilver är nr. 65 även det av Wiwen Nilsson.

Vi lyfter gärna fram det vackra hänget med kedja i 18K guld av Kristian Nilsson som återfinns under nr 46.

Smyckekvaliten omfattar en samling underbara smycken för finsmakaren.

Visningen äger rum torsdag 23 april 10-18, fredag 24 april 10-18 samt lördag 25 april 11-13.

Auktionen äger rum lördag 25 april kl. 13.00

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 156 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder