2015-05-13 11:30Pressmeddelande

Skandinaviens mest intressanta klockauktion

null

Klockkvaliten hos Kaplans är en händelse som alla klockkonnessörer längtar till.

Denna gång erbjuder vi ett smått fantastiskt urval av Patek Philippeklockor och vi kan för första gången i Kaplans historia presentera en modell med evighetskalender i 18k vitt guld under utrop nr. 144.

Från den legendariska designern Gerald Genta erbjuder vi ett flertal modeller där den mest kända troligtvis är Audemars Piguet Royal Oak utrop nr. 141, tätt följt av IWC Ingenieur SL utrop nr. 181. Även lite mer okända modeller som Universal Geneve Polerouter kommer från hans penna. Exempel är utropen nr. 178 och 180. Utrop nr. 186 en Lange & Söhne är också formgiven av Genta.

Rolexutbudet är brett, men en härligt komplett klocka är utrop nr. 172. som har den sista Rolexreferensen som James Bond burit på film. Trots att den här klockan under åren har fått en ny länk så har den sin tilltalande känsla.

Visning inför auktionen pågår i tre dagar: onsdag 13 maj 10-18, fredag 15 maj 10-18 samt lördag den 16 maj 11-13. Auktionen äger rum den 16 maj kl 13.00.

http://www.kaplans.se/sv/auktioner/2846

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 156 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder