2022-03-17 08:19Pressmeddelande

Nu öppnar vi visningen av Modekvaliten

Torsdagen den 17 mars välkomnar vi till visning av auktionen med säsongens bästa mode – Modekvaliten. Här hittar du ett stort urval av pre-loved och nästintill oanvända modeaccessoarer att möta våren i. 

Auktionen klubbas lördag 19 mars kl. 13:00 och innehåller allt från klackar och silkesscarves till it-väskor från världens främsta modehus som Chanel, Dior, Gucci, Hermès, Louis Vuitton och YSL.

- Vårens auktion rymmer många utrop i fantastiskt skick som bara måste ses! Dessutom bjuds en färgpalett som garanterat står ut ur mängden med allt från klaraste blått till soligaste orange. Oavsett vilken stil du föredrar kommer du hitta något som lockar, så ta chansen att komma förbi under våra visningsdagar! berättar Tove Enström chef för Kaplans Modevärdering. 

Kaplans modechef tipsar om ... 

Auktionsnummer 1 - Saint Laurent Kate Chain Wallet with Tassel
Saint Laurents klassiska Kate Chain Wallet i en helt fantastisk klarblå nyans. 

Auktionsnummer 10 - Louis Vuitton Keepall 50 Bandouliere Prism
Missa inte Louis Vuittons populära modell Keepall i en ovanligt cool ”special edition” tillverkad i skimrande, genom­skinlig PVC.

Auktionsnummer 62 och 98 - Hermès Kelly Bag 35
Den världsberömda Kelly-väskan från Hermès finns med i 2 olika utföranden, utrop 98 i elegant chokladbrunt och utrop 62 i vårens trendfärg - purpurlila!                       

Auktionsnummer 94 - Christian Dior Large Dior Book Tote                     
Diors Book Tote är inte bara en superhet shoppingväska utan dessutom multifunktionell. Bär den till jobbet, stranden eller när du är ute och reser. 
 

MODEKVALITEN
Auktionen klubbas lördag 19 mars kl. 13:00. 
Visningen är öppen torsdag, fredag kl. 10:00-18:00 samt lördag kl. 11:00-13:00 på Biblioteksgatan 5.

Du kan lägga förhandsbud, delta i budgivningen online under auktionen eller bjuda på plats i vår auktionssal.

Varmt välkommen till vårens upplaga av Modekvaliten!

Se auktion
Läs mer om ModekvalitenOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder