2015-09-23 08:30Pressmeddelande

Kaplans auktionerar ut matchtröjor till förmån för ensamkommande flyktingbarn

null

Då idrotten erbjuder en plats för möten över etniska gränser har AIK startat ett projekt för att utnyttja föreningens olika verksamheter och nätverk för att skapa kontaktytor och relationer mellan de ensamkommande flyktingbarnen och AIK:are som är etablerade i det svenska samhället. Projektet kommer bland annat söka fadderfamiljer med hjälp av AIKs supporterklubb, och se till att barnen med sina faddrar får gå på match i de olika AIK-sektionerna, prova på olika sporter inom AIK och besöka träningar och träningsanläggningar.

Kaplans Auktioner är stolta att stödja denna verksamhet genom att auktionera ut matchtröjorna från AIK fotbolls hemmamatcher mot Häcken lördagen 19/9, Malmö FF söndagen 4/10 och IFK Göteborg måndagen 26/10. Auktionerna klubbas online fredag efter match dvs fredag 25/9, fredag 9/10 och fredag 30/10, klockan 13.00. Alla intäkter från auktionen går oavkortat till "Integration på riktigt".

Till auktionen 25 september

Läs mer om projektet "Integration på riktigt"

Bild copyright jojjesplejs.com

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 156 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder