2022-01-17 14:54Pressmeddelande

Inlämning pågår till Modekvaliten

 

Lördag 19 mars är det dags för Modekvaliten - vår auktion för exklusivt nutida mode.

Till auktionen söker vi nu väskor, accessoarer, modebijouterier och skor från välkända modehus. De mest eftersökta märkena är Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada.

- Kunderna letar efter säsongsanpassade modeföremål. Det som säljer är sparsamt använda objekt och modeller som är tillverkade i begränsade upplagor. Men även populära vintage klassiker från de stora modehusen, så som Chanel Flap Bag, Kelly från Hermès och Lady Dior, berättar Tove Enström chef för Kaplans Modevärdering. 

Vår värdering på Biblioteksgatan i Stockholm är öppen alla vardagar. Skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du vill ha hjälp på distans.

Läs mer om Modekvaliten


Ämnen: Mode

Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder