2012-11-06 08:00Pressmeddelande

Höstens svenska höjdpunkt för klocksamlare närmar sig

null

På Kaplans Klockkvalité lördag 10.e november presenterar vi drygt 170 utrop och kan med glädje ropa ut klockor med en stor spridning i både ålder, stil och prisläge.

Vi kan för första gången presentera en AP Royal Oak, tillverkad i stål och platina, limiterad i endast 25 exemplar. Denna raritet med evighetskalender, månfas och skeletterat urverk ropas ut som nummer 1.

Bland de nyare uren presenterar vi två stycken ”Lange 1”  från det respekterade klockhuset A. Lange & Söhne i Glashütte i Tyskland säger Tony Frank chef för klockvärderingen. På bara några år har Lange & Söhne lyckats med att bli en av de mest prestigefyllda lyxklockorna på urmarknaden i världen.

Dessutom kan vi ännu en gång erbjuda en Rolex Daytona som nummer 46 med den mycket eftertraktade s.k. Paul Newman-urtavlan. De uppskattade klassiska Rolex GMT- Masters från 1970- och 80- talet finns representerade på auktionen i fem exemplar.

Inresset bland alla klockfantaster och samlare är stort och budgivningen på nätet är redan i full gång!

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Guldsmedsaffären Kaplans Safir. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Safir är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 120 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder