2011-04-19 14:27Pressmeddelande

Fortsatt ökning av intresset för Kaplans Fashionabla!

null

Kaplans ser ett fortsatt ökande intresse för de Fashionabla auktionerna som bjuder ut högklassigt vintagemode, märkesväskor, accessoarer och modesmycken till försäljning. Helgens auktion resulterade i 91% försålda varor och budgivningen på Kaplans hemsida börjar veckor innan det att auktionen äger rum.

Många kunder vänder sig till Kaplans för att kunna handla vintage med garantier. Det finns många andra handelsplatser för märkesvaror men kunderna känner sig inte alltid säkra på att de verkligen får det som står i beskrivningen.

Allt vi bjuder ut har undersökts och värderats av kompetenta värderingsmän och som auktionbolag garanterar vi allting vi skriver i katalogiseringen av varan, säger Anne-Cathrine Mikkov, ansvarig värderingsman för Kaplans Fashionabla auktion.

På lördagens auktion var det självklart ett stort intresse för solglasögon och våriga skor och väskor men även ljusare färger på slipsar och scarfsar från Hermés  och Pucci såldes för priser långt över utropspris.

Nästkommande Fashionabla auktion klubbas på Kaplans hemsida torsdagen 12 maj och kommer säkert locka extra intresse inför Mors dag två veckor senare. Förhoppningsvis blir många mödrar uppvaktade med ett par solglasögon från Chanel eller varför inte ett skärp från Fendi?

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Guldsmedsaffären Kaplans Safir. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Safir är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 100 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder