2023-03-15 13:20Pressmeddelande

Exklusivt mode på auktion

Torsdag den 16 mars bjuder Kaplans in till visning av vårens stora modeauktion – Modekvaliten. Modekvaliten samlar säsongens bästa accessoarer från kända modehus. Upplev väskor, skor och modebijouterier från märken som Chanel, Dior, Hermès och Louis Vuitton. 

– Det känns jättekul att få visa upp utbudet på Modekvaliten. Auktionen innehåller allt från Hermès ikoniska designerväskor, Kelly och Birkin till trendiga modebijouterier från Chanel och Dior, berättar Shenge Kurt chef för Kaplans Modevärdering.

Visning av föremålen äger rum på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Torsdag 16 mars kl 10-18
Fredag 17 mars kl 10-18
Lördag 18 mars kl 11-13

Varmt välkommen!

Se auktion
Läs mer om auktionenOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder