2014-11-25 14:10Pressmeddelande

Exklusiva smycken hos Kaplans

null

Exklusiva auktionen erbjuder 208 utrop i särklass.

- Vi kan se att våra kunder även fortsättningsvis efterfrågar stora diamanter, säger Stefan Gustavsson, chef för Kaplans smyckevärdering. Ett populärt och bra köp för den som önskar formge och tillverka sitt eget smycke.

Ett magnifikt smycke som vi är glada över att få presentera på auktionen är utrop nr 73 - en antik fransk armring i 18K guld och blå emalj och 16 gammalslipade diamanter på ca 7,00 ctv. Det här är en armring som måste ses och som verkligen kan klä en handled!

Vi kan även denna gång presentera stora diamanter, både lösa och infattade, med hög kvalitet. En fantastisk ring med en briljantslipad diamant om hela 6,52 ct samt 138 briljantslipade diamanter om 1,00 ctv är utrop nr 122. En ring värd att uppmärksamma.

Smycken av välbekanta Wiwen Nilsson går också under klubban. Han som är en av Sveriges mest folkkära och efterfrågade formgivare! Bland annat presenterar vi en ring med utrop nr 129 som har en rosalila topas samt en fågelbrosch i sterlingsilver med utrop nr 182. Totalt finns inte mindre än 8 föremål på auktionen med Wiwens Nilsson stämpel på.

Sammanfattningsvis en auktion med en gnistrande palett för finsmakaren.

Visningen äger rum torsdag 27 nov 10-18, fredag 28 nov 10-18 samt lördag 29 nov 11-13.

Auktionen äger rum lördag 29 nov kl. 13.00

____________________________________________________________________________________

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.

Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en stor publik av köpare i Storstockholm och Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 156 000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder och viktiga handlare, både genom personliga besök och över Internet.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder