2021-01-21 14:37Pressmeddelande

Chanels pärlaccessoarer hett eftertraktade på dagens auktion Fashionabla!

På torsdagens auktion för väskor, accessoarer och modebijouterier – Kaplans Fashionabla, var det modemärket Chanel som bjöd på många spännande budgivningar där flertalet av objekten såldes för priser högt över utrop.

- Just nu ser vi ett extra stort intresse bland köpare och budgivare för Chanel “klassiker” i form av accessoarer som broscher, pärlor och strass, berättar Tove Enström chef för modevärderingen på Kaplans.

Chanel accessoarer med intensiv budgivning
Auktionsnummer 7
Auktionsnummer 9
Auktionsnummer 137
Auktionsnummer 138
Auktionsnummer 139

Förutom accessoarer från Chanel klubbades även allt ifrån designerväskor från välkända modemärken som Louis Vuitton, Gucci och Hermès till specialdesignade skor och scarves från Prada, Dior och Burberry.

Letar du efter exklusivt vintagemode?
Missa då inte Kaplans Fashionabla auktioner i vår!

Se auktionskalender
Se resultat från auktionen

Om auktionen
Fashionabla är Kaplans auktioner för lyxiga väskor, mode accessoarer och bijouterier. Auktionen vänder sig till den stilmedvetna som söker kvalitet och rymmer allt från vintage till senaste nytt på marknaden. På Fashionabla hittar du evigt användbara klassiker från världens främsta modehus såsom Chanel, Dior, Gucci, Hermès, YSL, Louis Vuitton, Balenciaga, Céline m.fl.Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder