2014-05-23 10:10Nyheter

Wayne Gretzky på Kaplans Memorabilia

null

Wayne Gretzkys inramade matchtröja samt ett flertal unika fotografier med autograf samsas på Kaplans nya auktion som har fokus på området memorabilia sport. 

Racingbanan Anderstorps målflagga använd på 1970-talet då förare som Jody Scheckter, Niki Lauda, James Hunt och svenska Formel 1 stjärnan Ronnie Pettersson var verksamma finns bland utropen. Flerfaldige världsmästaren i roadracing Valentino Rossis hjälm ingår också i samlingen, även den med autograf samt en personlig hälsning.

Utropen med de signerade fotografierna av Mohammed Ali eller Jesse Owens hör till höjdarna. En auktion med samlarobjekt i högsta klass.

Auktionen äger rum den 5 juni kl. 13.00 online.

Visning onsdag den 4 juni 10-18 samt torsdag den 5 juni 10-13.Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder