2012-05-04 15:15Nyheter

Victoria Silvstedt säljer sin första Rolex på Kaplans Klockkvalitetsauktion

null

På vårens klockkvalitetsauktion hos Kaplans finns många intressanta utrop. Ett av dessa är en Rolex, Oyster Perpetual, tillhörande modellen, sångerskan och skådespelerskan Victoria Silvstedt.

Victoria har själv lämnat in Rolexuret för försäljning och med klockan följer ett brev skrivet och undertecknat av henne, där hon skickar en hälsning till den kommande ägaren. Klockan var Victorias första Rolex och faktisk en som hon köpt för egna pengar och även detta gör den unik i sitt slag.

Vårens klockkvalitetsauktion hos Kaplans klubbas lördagen 12 maj och är du intresserad av att lägga ett bud på Victorias klocka finner du den som auktionsnummer 125.

Se hela katalogen på www.kaplans.se

Auktionsnummer 125, ROLEX, "Model Victoria Silvstedt´s" Oyster Perpetual, Datejust, Chronometer, Ref nr. 69173, Serie nr. W177458, Cal 2135, Verk nr. 2667973, Boett nr. 69000A, damur, 26 mm, stål/guld, automatisk, safirglas (skadat), datum, Jubileelänk, viklås, Ref nr. 62523 D-18-W1/468 B, ca 1995.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder