2023-10-11 14:53Nyheter

Vi öppnar visningen av Modekvaliten

Höstens upplaga av Modekvaliten

Torsdagen den 12 oktober välkomnar vi till visning av höstens upplaga av Modekvaliten hos oss på Kaplans. 

Vi är stolta över att kunna presentera den största katalogen för Modekvaliten hittills. Auktionen bjuder på 181 handplockade accessoarer från flera av världens främsta modehus. Upptäck bland annat handväskor, skor, kläder och modebijouterier från märken som Hermès, Louis Vuitton, Chanel och Gucci.

Visning av alla föremål äger rum på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Torsdag 12 oktober kl 10-18
Fredag 13 oktober kl 10-18
Lördag 14 oktober kl 11-13

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor angående auktionen. Skicka ett mail till info@kaplans.se eller besök oss under visningen för att prata med våra experter.

Varmt välkommen till höstens upplaga av Modekvaliten!

Se auktion
Läs mer om auktionen


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder