2024-03-27 11:42Nyheter

Värderingslördag för smycken - 20 april

Har du smycken som du vill sälja?

Vill du veta vad ditt smycke kan säljas för på auktion?

Besök våra erfarna smyckesvärderare och gemmologer lördag 20 april kl 11–16 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Vi erbjuder kostnadsfri värdering inför försäljning och du behöver inte boka en tid.

Med över 40 års erfarenhet av värdering och auktionsförsäljning vet vi vad ditt smycke är värt. Just nu söker vi smycken, ädelstenar och silverföremål till våra kommande smyckesauktioner.

Varmt välkommen! 

Läs mer


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder