2017-11-28 10:00Nyheter

Starkt resultat på höstens kvalitetsauktioner!

null

Under november bjöd både Klockkvaliten och Smyckekvaliten på nya rekord hos Kaplans. Smyckekvaliten sålde 50% av alla smycken och dessförinnan satte Klockkvaliten nytt rekord genom att sälja hela 98% av utropen.

"Det är otroligt roligt att kunna erbjuda så starka auktioner med ett utbud som skapar intresse långt utanför Sveriges gränser" säger Michael Kaplan, VD Kaplans.

Den högst klubbade klockan var en Rolex "Paul Newman" som slutade på 1 880 000 kronor.

Det mest eftertraktade smycket var en safirbrosch med utropspriset 30 000 kr som efter nervkittlande budgivning i sal och på telefon slutligen klubbades för 104 000 kronor.

Har du föremål som du funderar på att sälja? Passa på att besöka oss redan nu, inlämningen för vårens kvalitetsauktioner har redan dragit igång.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder