2024-10-01 08:40Nyheter

Smyckekvaliten 30 november

Fem smycken från Kaplans Smyckekvaliten. Armband i guld, ringar med ädelstenar och ett hängsmycke från Tiffany & Co.

Den 30 november klubbas höstens upplaga av Smyckekvaliten. Vi är glada att nu kunna presentera auktionens första nummer.

På Smyckekvaliten ryms allt från antik och vintage design till smycken från vår tids största smyckesmärken. Upptäck en blandning av förtrollande diamantsmycken, färgstarka ädelstenar och designsmycken från märken som Cartier, Van Cleef & Arpels, Ole Lynggaard och Georg Jensen.

Har du ett smycke som skulle passa in på auktionen? Besök värderingen på Biblioteksgatan 5 i Stockholm alla vardagar 10–18. Du kan även kontakta oss genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning till auktionen är fredag 25 oktober.

Se auktionen



Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode.

Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi möjligheten att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Fuksa
Marketing Manager
Marlene Fuksa