2017-06-03 10:00Nyheter

Smyckekvaliten 3 juni

null

Lördagen den 3 juni klubbas Smyckekvaliten på Kaplans. Här hittar du unika smycken för alla tillfällen, enastående juveler och moderna rariteter.

Självklart finns såväl den skandinaviska som den internationella juvelscenen representerade och urvalet spänner från antikt till modernt. Cartier, Wiwen Nilsson, Torun Bülow Hübe, Tiffany & Co, Van Cleef & Arpels för att bara nämna några legendariska namn.

Välkommen till säsongens mest intressanta och spektakulära smyckesauktion!

http://www.kaplans.se/sv/auktioner/3181


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder