2024-03-06 08:59Nyheter

Sälj på Smyckekvaliten – 8 juni

Till auktionen söker vi allt från antikt och vintage till modern design.

Två gånger om året samlar Smyckekvaliten säsongens bästa och mest spännande smycken, ädelstenar och silverföremål. Till auktionen söker vi allt från antikt och vintage till modern design.

Hos våra kunder ser vi ett stort intresse för välkända formgivare och märken. Eftertraktat är både skandinavisk och internationell design från märken som Lapponia, Georg Jensen, Wiwen Nilsson, Cartier, Van Cleef & Arpels och Bvlgari.

Har du smycken du vill sälja på auktionen?
Vår värdering är öppen för inlämning alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Läs mer om vad vi söker


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder