2012-11-05 21:08Nyheter

OS-medaljören Håkan Dahlbys kronograf från Longines under klubban på Kaplans Klockkvalité

null

När den svenska dubbeltrapskytten Håkan Dahlby tog Sveriges andra medalj i de olympiska sommarspelen i London 2012 lämnade han få oberörda med sin euforiska glädje och de omdiskuterade orden ”f*** you”.

Denna kronografmodell från Longines fick han tillsammans med samtliga europeiska medaljörer i skyttegrenarna under OS som gåva av ryssen Vladimir Lisin, president i det Europeiska skytteförbundet.

Då Håkan har starka känslor för ett annat varumärke vill han inte bara låta denna klocka ligga i en låda utan har valt att sälja den på detta auktionstillfälle.

Nu har du chansen att inte bara köpa en vacker kronograf utan även ett stycke idrottshistoria.

Med detta auktionsnummer medföljer även ett signerat foto av Håkan Dahlby.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder