2021-01-18 13:32Nyheter

Ny auktionssäsong på Kaplans – värdera på distans och sälj dina föremål på en glödhet marknad

När vi blickar tillbaka på Kaplans auktionsår 2020 ser vi starka resultat inom alla våra auktionskategorier - smycken, klockor och mode. Året bjöd på många toppnoteringar och även nya auktionsrekord.

Nu söker vi efter föremål till vårens auktioner

Kaplans har köpare från hela världen som letar efter kvalitetsföremål på auktion. Därför är det ett ypperligt tillfälle att kika över dina föremål som du inte längre använder. Låt dina gamla favoriter få glädja nya ägare!  

Få fri värdering på distans
Om du önskar få en kostnadsuppskattning på vad dina föremål kan säljas för på auktion, erbjuder vi fri värdering online. Vi värderar allt ifrån smycken, klockor, mode, mynt och silver på distans.  

Allt du behöver göra är att skicka in ett mail till vardering@kaplans.se där du beskriver varan och bifoga en eller flera bilder som visar föremålet.

Våra värderingsavdelningar har öppet alla vardagar.
Tveka inte på att kontakta oss för fri värdering så hjälper våra experter dig! 

Se kommande auktioner

Varmt välkommen till ett nytt auktionsår på Kaplans! 



Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder