2021-03-15 08:31Nyheter

Mode på auktion

På lördag är det dags för Modekvaliten på Kaplans - vårens auktion för exklusivt nutida mode.

Inspireras av väskor från bland andra Chanel, Dior och Louis Vuitton. Välj mellan färgsprakande designväskor och stilrena klassiker. På auktionen finns hela tre Birkin väskor från Hermès. Detta är också auktionen för dig som drömmer om ett par festskor från Christian Louboutin eller en härlig scarf från ett av de välkända modehusen.

Lägg förhandsbud på vår hemsida eller delta i spännande budgivningar online under auktionen. Under rådande omständigheter kan vi erbjuda 8 platser i vår auktionssal.

Auktionen klubbas lördag 20 mars kl. 13:00. 
Visning pågår torsdag, fredag  kl. 10:00-18:00 samt lördag kl. 11:00-13:00.

Se hela auktionenOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder