2014-09-11 14:00Nyheter

Kaplans stöder Världens Barn

null

Kaplans håller i samarbete med Art for Good Sverige en auktion för att stödja insamlingen till Radiohjälpens Världens Barn. Kända svenska profiler har skapat personliga konstverk som nu finns på Kaplans hemsida.
Budgivningen startade tisdag 9 september och avslutas med auktion online i samband med SVT galan Världens Barn 3 oktober.

För att nämna några av de medverkande: Lasse Åberg, Petter, Carin Mannerstål, Max Martin & Kristoffer Berg, Lulu Carter med många flera. Vi vågar påstå att det är en expressiv och spännande blandning av alster att välja bland. Samtliga medverkande målar utan arvode och intäkterna tillfaller Världens Barn.

Kaplans Auktioner är glada över att kunna bidra genom att hålla denna auktion.

Hela provisionen från auktionen skänker Kaplans naturligtvis till insamlingen.


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av Kaplans Auktioner och systerbolaget Kaplans Guldsmedsverkstad. Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Kaplans Guldsmedsverkstad är en exklusiv guldsmedsaffär som finns i samma lokaler som auktionshuset. Till oss kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder