2013-11-01 14:05Nyheter

Kaplans Auktioner Aficionado

null

Dags igen för efterlängtade Aficionado!


Aficionado är auktionen som är inriktad på herrmode, kläder samt accessoarer.

Vi erbjuder här varor i nyskick, alla av högsta utvalda kvalitét. Det kan t ex vara italienska eller engelska varumärken som är svåra att finna i Sverige. Handgjorda brouges från den engelska skofabrikanten Church´s är ett exempel på förekommande varor.

Kostymer och skor, slipsar och portföljer, skjortor och plånböcker. Auktionen den 6 november har som brukligt ett stort omfång av spännande samt kvalitativa utrop.

Aficionado klubbas via internet och eftersom förhandsvisning
ej är möjlig erbjuder Kaplans hemsida flera detaljrika bilder.

Varmt välkomna att göra goda fynd på denna auktion!Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder