2013-09-03 10:40Nyheter

Kaplans Auktioner - Dekorativa

null

Så välkomnar vi ännu en ny kategori till oss på Kaplans Auktioner - Dekorativa. Detta är en nystartad genre där vi bland annat auktionerar ut vackert handknutna och handvävda orientaliska mattor.

Patchworkmattan på bilden är ett exempel på auktionens innehåll. Den är tillverkad av bitar från antika, orientaliska mattor som sytts samman i en nyskapande smakfull kombination.

Alla mattor finns att se på vår hemsida med flera bilder på varje utrop. Dekorativa auktionen har ej traditionell visning av föremålen. Auktionen klubbas online onsdag den 4 september.Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder