2023-09-29 10:06Nyheter

Inlämning pågår till Smyckekvaliten

Smyckekvaliten 25 november

Den 25 november är det dags för höstens upplaga av Smyckekvaliten.

Till auktionen söker vi allt från antika smycken till moderna designsmycken från välkända juvelerare. Eftertraktade märken är bland annat Cartier, Van Cleef & Arpels, Lapponia och Ole Lynggaard. Intressant är även sällsynta ädelstenar och större diamanter i hög kvalitet.

Har du smycken du vill sälja på auktionen? Vår värdering är öppen för inlämning alla vardagar 10–18 på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Du kan även kontakta våra experter genom att skicka ett mail till vardering@kaplans.se.

Sista dag för inlämning till auktionen är 20 oktober.

Se inlämnade föremål
Se vad vi söker


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder