2021-08-03 12:12Nyheter

Inlämning pågår till Modekvaliten

Först ut bland våra specialauktioner i höst är Modekvaliten - vår auktion för exklusivt nutida mode. Modekvaliten klubbas lördag 18 september.

Vi söker nu efter säsongens mest unika och exklusiva objekt i höstens alla härliga färger! Det finns ett stort intresse för väskor, skor, accessoarer och modebijouterier från välkända modehus. Märken som Louis Vuitton, Chanel, Hermès och Prada är alltid eftertraktade.

Har du modeföremål som du inte längre använder? Vår värdering på Biblioteksgatan i Stockholm är öppen alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du vill ha hjälp. Sista dagen för inlämning är 27 augusti.

Se vad vi sökerOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder