2021-03-22 15:14Nyheter

Inlämning pågår till kommande kvalitetsauktioner!

Varje säsong samlar vi marknadens allra bästa smycken och klockor till två specialauktioner på Kaplans – nu är det dags igen.  

Intresset för auktioner är starkt både i Sverige och internationellt, något vi bevittnade på höstens kvalitéer som bjöd på nya toppnoteringar och flertalet spännande budgivningar.

Har du föremål som du vill sälja?
Till Smyckekvaliten söker vi vackra ädelstenar, stora diamantsmycken och smycken av enastående kvalitet. Extra eftertraktat är smycken från kända internationella juvelhus såsom Bvlgari, Cartier, Van Cleef and Arpels, och Tiffany & Co. Det samma gäller skandinavisk design och mer sällan förekommande modeller från bland andra Claes Giertta, Georg Jensen, Ole Lynggaard, Sigurd Persson och Wiwen Nilsson. Köparna letar också efter antika samlarobjekt från 1800-talet såsom dosor och silverföremål.

Sista inlämning till Smyckekvaliten: 30 april.
Se vad vi söker till Smyckekvaliten

Till Klockkvaliten söker vi intressanta NOS-klockor, ovanliga klockmodeller som tillverkats i en begränsad upplaga och vintageklockor med spännande proveniens från märken som Rolex, Patek Philippe, Omega, Jaeger-LeCoultre, IWC m.fl. Gärna med tillbehör såsom originalaskar, boxar, kvitton och certifikat.

Sista inlämning till Klockkvaliten: 9 april.
Se vad vi söker till Klockkvaliten

Kontakta oss nu för en värdering!
Våra experter tar emot för värdering alla vardagar kl 10-18. Du kan också skicka ett mail till vardering@kaplans.se


Ämnen: Auktion

Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder