2020-08-24 13:29Nyheter

Fashion Flea Market – Specialauktion för vintagemode

I samarbete med shoppingdistriktet Bibliotekstan håller Kaplans den 30 augusti en auktion för mode. Auktionen är en del av Fashion Flea Market som arrangeras för att öka medvetenheten om ansvarsfull och hållbar shopping.  

Lördagen den 29 augusti anordnas Fashion Flea Market längs Biblioteksgatan där besökare kan fynda unika plagg och accessoarer. Med på plats finns Kaplans experter för att värdera besökarnas egna modeskatter samt visa samtliga produkter som säljs på onlineauktionen ”Fashion Flea Market” på kaplans.se söndagen den 30 augusti 13:00.  

Värdar för eventet är Linn och Annica Eklund som själva kommer att sälja produkter från sina garderober under helgen. Bland säljarna hittar vi, även stilsäkra profiler som Pamela Bellafesta, Fanny Ekstrand och Susanne Histrup.

Kika in på auktionen
Läs mer om Fashion Flea MarketOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder