2021-08-18 13:06Nyheter

Eftertraktade väskor och stilsäkra modeaccessoarer på Modekvaliten

Modekvaliten vänder sig till dig som attraheras av cirkulärt mode, där krav på exklusivitet och kvalitet kommer i första hand. Auktionen innehåller ett kurerat urval av vintage, pre-loved och helt till synes oanvända modeobjekt.

– Det här är helt klart auktionen för dig som letar efter höstens långlivade modeklassiker, trendiga accessoarerna och färgstarka objekt, berättar Tove Enström, chef för Kaplans Modevärdering.

Auktionen inleds med ett fantastiskt utbud av väskor, skor och accessoarer från världens främsta modehus såsom Chanel, Dior, Gucci, Hermès, YSL, Louis Vuitton m.fl.

Den gemensamma nämnaren för alla utrop på auktionen är att de är väldigt sparsamt använda. Föremålen på Modekvaliten är märkta med ”Excellent”, ”Very Good” och ”Good” för att beskriva helhetsuppfattningen av varans skick.

 – Det är vår bedömning så att du som köpare enkelt får en uppfattning om varans kvalité, fortsätter Tove. 

Märkningen ”Excellent” är satt på de objekt som är i otroligt fint skick där man knappt ser spår av användning. ”Very Good” anges för de föremål som är i fint skick med få synliga tecken från tidigare ägare och sen har vi ”Good” som är angivet på de föremål som är i gott skick där man ser att föremålet är använt. 

– Det känns jättekul att kunna erbjuda en auktion med så stor variation som denna från olika årtal och säsonger. Jag tror att den här auktionen erbjuder något för alla oavsett ålder och stil, avslutar Tove.

Auktionen klubbas lördag 18 september och inlämning pågår till 27 augusti.

Önskar du lämna in till auktionen?
Vår värdering är öppen alla vardagar. Skicka ett mail till vardering@kaplans.se om du vill ha hjälp på distans.

Se auktionOm Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder