2011-12-13 14:07Nyheter

"Aficionado" senaste tillskottet bland Kaplans auktioner

null

Kaplans har fått ett nytt tillskott bland auktionstyperna och denna gång är det mer maskulint mode och accessoarer som ropas ut.

Kaplans Fashionabla auktion har blivit en av våra mest populära och intresset för mode och accessoarer av högre kvalitet och välkända märken har visat sig vara mycket stort. Pennor, tändare, plånböcker och väskor för män samt slipsar och annat manligt mode har lätt kommit i skymundan på de Fashionabla auktionerna och därför har vi valt att starta upp en auktionstyp där dessa objekt kan stå i fokus.

Mångamän vill satsa lite extra på att skaffa sig tidlösa accessoarer av hög kvalitet. Det här är en auktion för de många män som följer våra klockauktioner och som kanske även vill skaffa sig andra accessoarer som passar en kännare, en riktig aficionado.

 


Om Kaplans

Kaplans är ett familjeföretag i tredje generationen bestående av verksamheter kopplat till handeln med kvalitetsvaror - smycken, klockor, ädelstenar och mode. Mest känt är Kaplans Auktioner, där auktionsverksamheten är ledande i Norden på klockor, smycken och mode. Kaplans finns på den anrika adressen Biblioteksgatan 5 i Stockholm, där butiks- och auktionsverksamhet huserar tillsammans med Kaplans Guldsmedsverkstad. Till Kaplans kommer kunder som vill köpa, sälja, värdera och omarbeta varor. Genom att vi i ett hus samlar alla våra tjänster/bolag har vi förmågan att erbjuda våra kunder unika lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.


Kontaktpersoner

Marlene Söder
Marketing Manager
Marlene Söder